This wedding is wild!

Filmare nuntă. Videografie de nuntă. Cameraman evenimente. Servicii video profesionale. Filmări nunţi în Suceava, Botoşani, Iaşi, Piatra Neamţ, Bacău, Focşani, Bistriţa, Cluj, Bucureşti, Prahova.

Personajele acestei nunţi sunt fictive! :) Au fost create în mod intenţionat, pur demonstrativ, cu scopul de a pune în practică reţeta perfectă pentru cea mai distractivă petrecere.

Pe scurt, s-au căutat, s-au găsit şi s-au gătit doi miri frumoşi şi nebuni: Cătălina şi Alex.
S-au reînoit jurăminte alături de un naş la fel de nebun, cunoscut de prieteni cu numele de Uzzi şi alături de o naşă sexy, pe nume Liuba. Au fost îndepărtate orice griji sau inhibiţii şi s-a urmărit un singur lucru: distracţia la maxim!

Pentru această reţetă a mai fost nevoie de multă bună dispoziţie, veselie, umor, rude şi prieteni special pregătiţi pentru a fi "pe aceeaşi undă" cu personajele principale. S-a pus apoi de-un "old-school party" la care nu a contat numărul invitaţilor ci cât de încărcate au fost bateriile lor.

S-au pregătit surprize, precum un dans de deschidere pe "Jump around" de la House of Pain. Petrecerea a fost "asezonată" cu un artist hip-hop în rolul de invitat surpriză. Muzica anilor '90 a fost un ingredient cheie. Domnii au ales să danseze pe ritmuri de Prodigy sau Meneaito. Doamnele au dansat pe "California love". Mirele a dansat pe "You can leave your hat on". Mireasa a dansat pe strada!
Concluzia: a fost "foarte tare"!

Lăsând la o parte gusturile şi alegerile fiecărei perechi de miri precum şi particularităţile fiecărei nunţi, parerea mea este că starea de spirit şi comportamentul dezinvolt e tot ce contează. Reţeta perfectă pentru ziua nunţii înseamnă de fapt să faci tot posibilul să te simţi bine în pielea ta, să te distrezi, să te bucuri de fiecare moment şi totul va fi frumos pentru că vei transmite starea ta de spirit şi celor din jur, inclusiv celui care filmează. :)

Dacă doreşti să vizionezi şi alte videoclipuri apasă aici

×

Ţi-am mai zis că sunt sociabil? :)
Apasă pe Like sau Share!
Promit că îţi voi fi recunoscător! :)

×

Ţi-am trimis un mesaj în email!Intră pe adresa ta de email şi citeşte mesajul pe care ţi l-am trimis.
Vei primi curând toate informaţiile de care ai nevoie.

Îţi mulţumesc pentru interes! Sper să ne cunoaştem şi să colaborăm.

Nu mă supăr dacă îmi acorzi şi un LIKE sau un SHARE. Promit că voi fi recunoscător :)

×

Hei! Te grăbeşti să pleci?


Află ce pot să-ţi ofer! Spune-mi doar numele tău şi adresa de email!
Îţi trimit un mesaj acum!

Numele tău:

Vreau să ştiu cu cine am onoarea...
Exemplu: Claudiu Petrescu

Adresa ta de email:

Pentru a putea să-ţi răspund am nevoie de adresa ta de email... Fără greşeli!