Ueding tradiţional :)

Filmare nuntă. Videografie de nuntă. Cameraman evenimente. Servicii video profesionale. Filmări nunţi în Suceava, Botoşani, Iaşi, Piatra Neamţ, Bacău, Focşani, Bistriţa, Cluj, Bucureşti, Prahova.

Îmi place ideea de nuntă tradiţionala doar atunci când ţine de costumul popular însă nu sunt un fan al nunţilor la care se doreşte respectarea obiceiurilor. Tradiţiile sunt de cele mai multe ori denaturate, nimeni nu le cunoaşte însemnătatea şi sunt puse în practică "după ureche". Se pierde energie şi timp iar ziua nunţii poate deveni obositoare şi neplăcută pentru miri.
E un punct de vedere personal despre care voi povesti mai multe, cu altă ocazie.

Însă există şi excepţii...
Vreau să vă fac cunoştinţă cu Cezar şi Roxana, doi "copii" simpatici, fericiţi posesori de sentimente veritabile, a căror nuntă a fost una dintre MARILE excepţii. Pentru că tot ce am scris mai sus NU este valabil nici pe departe pentru ei. Nunta lor a avut o puternică amprentă tradiţională şi s-au respectat obiceiuri, însă totul s-a întâmplat natural, fiecare lucru a venit de la sine într-o notă veselă, cu momente savuroase la care toată lumea a contribuit cu multă voie bună.

Pe timpul zilei totul s-a petrecut departe de mediul urban, iar în cadrul ceremoniei religioase preotul a dat o nuanţă diferită contextului tipic, punctând decisiv la capitolul "momente haioase". Big Like pentru preot! :)
Nunta a continuat în acelaşi ton cu o seară distractivă, cu oameni frumoşi, plini de viaţă, cu zâmbete şi energie sau aş putea spune... "cu vână, ca la noi în Bucovina!" :)

De la această nuntă am o amintire frumoasă căci Roxana, o fire sinceră şi emotivă, mi-a mulţumit de mai multe ori, într-un mod foarte drăguţ, care m-a emoţionat.

Petrecerea a avut loc la Restaurant Farestin şi au contribuit:
cu fotografii superbe - Ovidiu Leşan, cu ornamente minunate - Wedding Planner Suceava şi cu un video care cu siguranţa a plăcut - Claudiu Petrescu, subsemnatul. Rochiţa miresei a fost asigurată de Atelierele Alexandra.Vezi şi alte videoclipuri aici! [click pe link]

Citeşte şi despre ...

<< Fotografii cu nunţi la pachet :) The season of love >>

×

Ţi-am mai zis că sunt sociabil? :)
Apasă pe Like sau Share!
Promit că îţi voi fi recunoscător! :)

×

Ţi-am trimis un mesaj în email!Intră pe adresa ta de email şi citeşte mesajul pe care ţi l-am trimis.
Vei primi curând toate informaţiile de care ai nevoie.

Îţi mulţumesc pentru interes! Sper să ne cunoaştem şi să colaborăm.

Nu mă supăr dacă îmi acorzi şi un LIKE sau un SHARE. Promit că voi fi recunoscător :)

×

Hei! Te grăbeşti să pleci?


Află ce pot să-ţi ofer! Spune-mi doar numele tău şi adresa de email!
Îţi trimit un mesaj acum!

Numele tău:

Vreau să ştiu cu cine am onoarea...
Exemplu: Claudiu Petrescu

Adresa ta de email:

Pentru a putea să-ţi răspund am nevoie de adresa ta de email... Fără greşeli!